Her er du: Alle hotellerPM&Vänner

PM&Vänner

Västergatan 10, 352 Växjö
Telefon:   98849946
Orgnr:   966996013
Tjenester:   Hotell, Konferanselokaler, Kurslokaler, Møterom, Selskapslokaler, Events/underholdning, Julebord, Bryllup
Områder:   Småland
Gå til hjemmeside | Direkte booking | Endre oppføring
Dette er Nordens første Gastrohotell! På PM & Vänner Hotel er personalet bevisst på at smaklig glede og nytelse stimulerer kreativiteten. Være seg nybakte croissanter til morgenmøtet eller kanapéer til drikken for å runde av en vellykket dag. Kundens individuelle behov er viktig for oss. Her er det et lyst og elegant design i våre rom og lokaler og topp teknologi på utstyrsfronten. Kokkene i restauranten serverer nydelig og smakfull mat som gir energi.

Hotellet tilbyr ulike pakker for deg som konferansegjest og bestiller. De inneholder konferanse-muligheter, overnatting og ulike menyer under besøket. Samt drikke og aktivitetsmuligheter. Alle pakker følger tydelig vår filosofi om skog, eng og innsjø.

PM & Vänner Hotel ligger i Växjö, Småland og det er mange muligheter i nærmiljøet for aktiviteter som bryter opp ditt besøk. Hotellet har i tillegg til sin restaurant en flott takterrasse med bar, utleie av sykler, basseng og treningsfasiliteter.

Dette banebrytende gastrohotellet legger sin innsats i å overgå dine forventninger og tilby hva de kaller en “experience extraordinaire”.

Hvordan komme seg til Växjö? NextJet flyr fra Gardermoen.

Sammen med våre svenske konferanseperler, hjelper VisitSweden deg med å skape det perfekte arrangementet for deg og dine ansatte. KLIKK PÅ LINKEN OVER FOR Å BLI INSPIRERT!
 
[Alt-Text]