Her er du: Alle hotellerGullmarsstrand

Gullmarsstrand

Strandvägen 2-14, 451 Fiskebäckskil
Telefon:   98849946
Orgnr:   966996013
Tjenester:   Hotell, Konferanselokaler, Kurslokaler, Møterom, Selskapslokaler, Events/underholdning, Julebord, Bryllup
Områder:   Bohuslän
Gå til hjemmeside | Direkte booking | Endre oppføring
Dersom du ikke har vært på vårt hotell- og konferansesenter tidligere vil du bli overrasket over hvor godt våre bygninger smelter inn i det vakre Fiskebäckskil. Vi ligger så nært vannet som det er mulig å komme, på en langstrakt brygge med utsikt over Gullmarsfjordens øyer og viker.

Liker du vakre omgivelser vil du finne ro og rekreasjon i det øyeblikket du ankommer. Du kan ikke ta på det, men det er påtagelig. Denne naturlige kraften som gjør det inspirerende, viktig og morsomt å komme i mål med den beste konferansen.

Å konferere på Gullmarsstrand handler om å hente inn, gjennomføre og belønnes. Vi hjelper gjerne til med at passende aktivitetsforslag, mest populært er alle typer båtturer, f. eks selsafari lengst ut i kystlinjen. Du kan stole på oss som din konferanseleverandør til din neste konferanse, på Gullmarsstrand ved vestkysten- i vakre Bohuslän.

Velkommen til Gullmarsstrand!

Reisetid:

Fra Oslo: 2t + 30min
Fra Kongsvinger: 3t + 40min
Fra Fredrikstad: 1t + 50min

Sammen med våre svenske konferanseperler, hjelper VisitSweden deg med å skape det perfekte arrangementet for deg og dine ansatte. KLIKK PÅ LINKEN OVER FOR Å BLI INSPIRERT!
 
[Alt-Text]