Grand Hotell Egersund AS

Johan Feyersgate 3, 4370 Egersund
Telefon:   51496060
Orgnr:   943662010
Tjenester:   Konferanselokaler, Kurslokaler, Møterom, Selskapslokaler, Julebord, Bryllup, Hotell, Events/underholdning
Områder:   Egersund
Gå til hjemmeside | Direkte booking | Endre oppføring
Grand Hotell Egersund ligger flott plassert midt i sentrum av den godt bevarte trehusbebyggelsen. Hotellet består i dag av 10 bygg (101 rom) som er knyttet sammen på en spennende og unik måte. I dag illustrerer Grand Hotell ulike arkitektoniske tenkemåter og stilarter, så vel drag- og sveitserstil fra midten og slutten av 1800-tallet som funkisstil fra 30-årene og 2000-tallets tilpasningsarkitektur. Rammene ligger godt til rette for et hyggelig opphold.
Med havet utenfor kjøkkendøra, skorter det ikke på ferske leveranser fra sjøen. I tillegg har vi vår venn bonden like utenfor bygrensene, som tilbyr god kvalitet på det som måtte friste av kjøtt. For de som ønsker det lille ekstra på menyen, kan vi anbefale en helaften i vår vinkjeller.
Grand Hotell tilbyr kurs og konferanse i historiske lokaler med moderne utstyr. Vi har et godt utvalg av møterom tilpasset ditt behov. Vi kan serve alt fra 2 – 160 pers i ulike oppsett.
De siste årene har Grand Hotell hatt fokus på opplevelser og arrangement. Grand Dinnershow spilles årlig fra oktober, i tillegg til stand up, festivaler og juleby, har Egersund mye å by på.
Ta kontakt i forbindelse med deres neste kurs eller firmatur, så skal vi bidra til en opplevelse dere vil huske.
Please disturb.
 
[Alt-Text]